Over de praktijk

Vanaf Maandag 13 juni 2022 is Huisartsenpraktijk De Schaapskamp gevestigd in het Medisch Centrum “de Houtakker” aan de Karstraat 22, 6681 LB te Bemmel. De praktijk is op de eerste verdieping, direct rechts bovenaan de trap.

Huisartsenpraktijk De Schaapskamp wordt geleid door Drs. Vian Alzaher en Drs. Saïd Hamed, die in 2015 de praktijk hebben overgenomen van Arno Egging. In de praktijk zijn meerdere artsen werkzaam. Saïd Hamed en Vian Alzaher zijn praktijkhouders. Thijs Richters en Saskia Wilting werken als vaste huisartsen in de praktijk.

Sinds 2017 is de praktijk geaccrediteerd door het NPA. Dit betekent dat de praktijk steeds bezig is om de kwaliteit te verbeteren. Het gaat hierbij niet alleen om de kwaliteit van zorg, maar ook in verbeteringen rondom de bereikbaarheid en (patient-) veiligheid.

Samenwerking

Huisartsenpraktijk De Schaapskamp werkt organisatorisch samen met Huisartsenpraktijk De Zwaluw in Elst. Dit betekent dat medewerkers voor elkaar in kunnen vallen bij afwezigheid. Hiermee kunnen wij de continuïteit van de zorg beter verzorgen.